пʼятницю, 12 березня 2021 р.

Le roses , Reine Lucia

 Оздобила у раму тії трояндочки, що вишивалися торік.

Згодом пригадала, що там має бути шармик у вигляді бабки. Я не згодна з цим вибором комахи. У нашому саду до троянд літають бджоли, і великі зелені жуки, що науково називаються "бронзівка". Отут їх видно:

У мене не знайшлось пришивних елементів у вигляді бронзівки, може згодом десь надибаю.


Тимчасово трояндочки красуються на зеленій стіні. Хотілося б оселити їх на білу стіну,  на білому тлі було б добре видно небілу лляну основу вишивання. Щойно кинувши погляд, в голові майнула думка про серію таких троянд , або й не троянд - добре, у Веронік багато ботанічних дизайнів і є з чого повибирати, а класичні букети гарно вписуються у нашу оселю.

2 коментарі:

  1. Троянди фантастичні!!! Мрія кожної вишивальниці. Хороший багет. І дуже мила композиція під картиною. Аж закортіло побігти і собі щось таке зібрати з янголом, мушлями і шишками.)))
    Твої фото взагалі завжди дуже гарні. Цікаві композиції, незвичайне освітлення.
    Кілька слів про бронзовку. (в мене вона теж в трояндах сидить). Це така чудова комаха. Її хробачок дуже схожий на хробака хруща (тільки голова менша). Але, на відміну від мерзотного хруща, який нищить суницю і полуницю, бронзовка живе під шаром вологої мульчі, їсть її (мульчу) і перетворює в чудовий родючий грунт. Дуже корисна комашка.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже дякую!
      Мені здавалось, я відповідала на коментар, а виходить ні, пам'ять підвела.
      Гарна комашка, як не подивись!

      Видалити